Az Ilcsi filozófia

Az Ilcsi filozófiája egyszerű és természetes. Hisz abban, hogy a természetben minden bőrproblémára létezik megoldás. Az Ilcsi professzionális natúrkozmetikumok ezért mindig friss gyógynövényekből, gyümölcsökből, zöldségekből és gyógyvízből készülnek, így nem kivonatokkal, hanem élő hatóanyagokkal dolgoznak a bőrön. Az Ilcsi kozmetikumaik széles választékát azoknak ajánlja, akik a természetes, mellékhatásoktól mentes bőrápoló megoldásokat részesítik előnyben. 

Az Ilcsi termékei a minőség a natúrkozmetikában!

Az Ilcsi termékei minden esetben magyar, minősített bio gyógynövényekből, gyümölcsökből és zöldségekből készülnek. Több mint 100 féle növényt használnak termékeik előállításánál, melyek nagy részét saját bioültetvényükön termesztik, a többit pedig vagy biogazdálkodásokból vásárolják, vagy vadon gyűjtik be. Kozmetikumaik kifejlesztése során nem végeznek állatkísérletet, és nem használnak állati eredetű anyagokat sem.

Ilcsi kozmetikumok: 100% természet !

Az Ilcsi termékek széles skálája biztosítja az eredményes kezelést valamennyi bőrtípus és esetleges bőrprobléma esetén. Néhány példa:

Allergiára hajlamos irritált bőr

Kezelésénél az Érzékeny Extra termékcsalád nyújtja a leghatékonyabb megoldást, legyen szó akár tápláló akár tisztító kezelésről. Fő hatóanyagainak a cickafarknak és az útifűnek köszönhetően hidratáló valamint pórus összehúzó, C-vitamin tartalma miatt nyugtató, gyulladáscsökkentő, érfalerősítő hatása van. A kezelés hatására a bőr bársonyossá, feszessé, hidratáltá válik.

Érzékeny, irritált, rozáceára hajlamos bőr

A rozáceára hajlamos, érzékeny bőr kezelése két fontos lépésből áll. Az első a rozácea miatt felhalmozódott pangó vér elszállítása, melyre a legjobb megoldást a vérbőség fokozó termékek nyújtják,például az Esemény Előtti pakolás. Ezután következik a bőr nyugtatása amelyet a csipkebogyó termékcsalád tagjaival érhetünk el. A csipkebogyó magas C-vitamin tartalmának köszönhetően nem csak nyugtatja a bőrt, de az érfal erősítésben is fontos szerepet játszik, ami elengedhetetlen a rozáceára hajlamos bőrök kezelésénél.

Gyulladásra hajlamos, aknés bőr

Az érzékeny bőr leginkább pubertás korban előforduló típusa, a gyulladásra hajlamos aknés bőr. A legjobb eredményt az AHA-s Biológiai Hámlasztó Peeling -Esemény Előtti Pakolás kúraszerű alkalmazásával érhetjük el, ezután alkalmazhatjuk, az almás citromos, kénes, ichtiolos Ilcsi termékeket melyek a faggyú termelést szabályozzák, de gyulladáscsökkentő hatásúak is. Rendszeres alkalmazásukkal a bőr megújulhat, probléma mentessé válhat.

Az Almás- Citromos termékcsalád a tágpórusú, aknés bőr kezelésénél szintén jó választás. Az alma magas víz, B- és C-vitamin tartalma jótékonyan hat a szeborreás bőrre, a citrom C-vitamin és citromsav tartalma miatt antioxidáns és halványító hatású.

Ránckezelés

Korunk előrehaladtával a barázdák és a ráncok elmélyülhetnek, a bőr veszít feszességéből, azonban ezek a folyamatok lassíthatóak és nagyon eredményesen kezelhetőek is. Az Ilcsi termékek széles skálájából, a Szőlő őssejtes, valamint az Anti-Ageing Hyaluron termékcsalád kiemelten hatékony. Néhány szóban ezekről:

A szőlő őssejt

Az emberi őssejtek, amelyek a hámréteg legalsó rétegében találhatóak új sejteket hoznak létre és regenerálják a sérült sejteket. Sajnos a bőr öregedésével az őssejtek sejtmegújító képessége csökken. Növényi őssejteket már többféle növényből is kinyertek, az egyik legeredményesebb a szőlő őssejt. Az ezt tartalmazó Ilcsi krémek és egyéb kozmetikumok használatával  csökkentheti a ráncok mélységét, növelheti a bőr ellenálló képességét.

A hyaluron

A termékcsalád sok értékes hatóanyaga mellett a természetes hyaluronnak köszönheti bőr fiatalító képességét. A nátrium hylauronát a hyaluron nátrium sója , amely a bőr felszínén egy filmréteget képez a bőrben lévő víz megkötésével, megakadályozva annak eltávozását, ezzel biztosítva a bőr rugalmasságát. Használatával nem vizet viszünk be a bőr felszínére, hanem a filmréteg képződéssel annak elpárolgását akadályozzuk meg úgy, hogy közben a bőr lélegzését sem gátoljuk. A hylauront tartalmazó Ilcsi krémek- kozmetikumok rendszeres használata egy fenntartható bőrhidratáltságot eredményeznek.

Az Ilcsi termékek előállításánál központi fontosságú a természetesség, ezért mindegyikük:

parabén mentes

parafin olaj mentes

vazelin mentes

állati eredetű glicerin mentes

szintetikus színezőanyag mentes

szintetikus sűrítőanyag mentes

etoxikált emulgeátor mentes

állat kísérlet mentes